Чанев връчи дарение от 4 200 лева на фондация „Искам бебе“

Публикувана на 29 Септември 2018

4 200 лева, събрани от продажбата на баниците на Фестивала „Бъдеще с традиции – Кърджали 2018“, връчи областният управител Никола Чанев на Радина Велчева, основател на Фондация „Искам бебе“ по време на благотворителния концерт под надслов „За повече деца в Родопите“ в салона на театъра.

Чанев поздрави екипа на фондацията, участниците в концерта и всички доброволци, подкрепили каузата. „Вашите безвъзмездни усилия, положителна енергия и добра воля сбъдват желания и даряват най-скъпото човешко усещане – да се будиш с детски плач и да заспиваш с детска усмивка. Наред с всичко останало „Искам бебе“ е пример за успешно партньорство между държавата и неправителствения сектор, един проект, който обединява и мотивира хората да се борят за мечтите си“, изтъкна областният управител. Благодарение на фондация „Искам бебе“ в България са се родили 1 500 бебета, каза Радина Велчева. В концерта „За повече деца в Родопите“ участваха оперното трио „Сопрано“, народният певец от Кърджали Здравко Мандаджиев, солистите Биляна Арсова, Мария Белева и Микаела Чаушева, танцова трупа при ОДК, инструменталисти от ЕГ „Христо Ботев“ и New Stage band.

 

 

Административен контрол на решенията на общинските съвети от област Кърджали

Решения на общински съвети

Прегледай

Информация за граждани и юридически лица относно приемането на електронни документи подписани с КЕП от ОА Кърджали

Прегледай

Национална програма за енергийна ефективност в многофамилните жилищни сгради

Прегледай

Интегрирана информационна система на държавната администрация

Бюлетини

ПРОУЧВАНЕ на потребностите на работодатели от работна сила в област Кърджали

 ПРЕГЛЕДАЙ

Плановe на новообразуваните имоти по §4к от ПЗР на ЗСПЗЗ

 ПРЕГЛЕДАЙ

Информационна брошура за правата на пострадалите от престъпления от Закона за подпомагане и финансов

BG / EN / DE / FR 

Постоянна рубрика „Предложения за подобряване живота на младите хора в област Кърджали” Предложенията си можете да подавате на електронен адрес - v.sefer@kardzhali.org

Сигнали за замърсяване на околната среда (въздух, води, почви, нерегламентирани сметища) можете да подавате от 09:00 до 17:30 ч. всеки работен ден на тел.: 0361/ 6 01 80 или на електронен адрес: i.uzunova@kardzhali.org. Анонимни сигнали не се приемат!

Декларации за публичност на имуществото

Прегледай

Администратор на лични данни

Прегледай