Областният управите посрещна първия школски звънец в ОУ „П.К.Яворов“

Публикувана на 17 Септември 2018

Областният управител Никола Чанев посрещна първия школски звънец в ОУ „Пейо К. Яворов“ – едно от петте училища в Кърджали, които бяха реновирани по ОП „Региони в растеж“.

„Вие сте пример за това, че държавата не дели училищата на големи и малки, на столица и провинция, на централни и периферни, а създава еднакво добри условия за качествен учебен процес“, каза в приветствието си Чанев. Над 380 деца посещават училище „П.К.Яворов“. 40 са първокласниците. Сградата е изцяло обновена с европейски средства. Гости на церемонията по откриването на новата учебна година бяха още заместник-кметът Веселина Тихомирова и началникът на РУО Гроздан Колев. Поздравителен адрес с пожелание за здраве, успешна година и много нови предизвикателства изпрати председателят на Народното събрание Цвета Караянчева.

 

 

Административен контрол на решенията на общинските съвети от област Кърджали

Решения на общински съвети

Прегледай

Национална програма за енергийна ефективност в многофамилните жилищни сгради

Прегледай

Интегрирана информационна система на държавната администрация

Бюлетини

АНКЕТА ЗА РАБОТОДАТЕЛИ

 ПРЕГЛЕДАЙ

Плановe на новообразуваните имоти по §4к от ПЗР на ЗСПЗЗ

 ПРЕГЛЕДАЙ

Информационна брошура за правата на пострадалите от престъпления от Закона за подпомагане и финансов

BG / EN / DE / FR 

Постоянна рубрика „Предложения за подобряване живота на младите хора в област Кърджали” Предложенията си можете да подавате на електронен адрес - v.sefer@kardzhali.org

Сигнали за замърсяване на околната среда (въздух, води, почви, нерегламентирани сметища) можете да подавате от 09:00 до 17:30 ч. всеки работен ден на тел.: 0361/ 6 01 80 или на електронен адрес: i.uzunova@kardzhali.org. Анонимни сигнали не се приемат!

Декларации за публичност на имуществото

Прегледай

Администратор на лични данни

Прегледай