Сръчност, фантазия и милосърдие вложиха децата в Благотворителния коледен базар

Публикувана на 20 Декември 2017

Ученици от общините Кърджали, Момчилград и Кирково впрегнаха сръчността и таланта си в подготовката на Коледния благотворителен базар под егидата на областния управител Никола Чанев.

Тази година дарените средства са за лечението на 30-годишната Петя Костова, която страда от лимфом на Ходжкин. Базарът от кампанията на областния управител „Да подарим надежда за Коледа 2017“ се състоя снощи във фоайето на театъра, където децата дадоха воля на фантазията си и предложиха на вниманието на кърджалийци да откупят изработените от тях картички,  свещници, сурвачки, изделия от камък, дърво, хартия и глина, коледни кейкове, баници, торти, сладкиши и мн. др. Благотворително на сцената на театъра бе представен и  великолепният спектакъл на Фолклорен ансамбъл „Родопа“ – „Невястата“, билетите за който бяха откупени от фирми и институции. До момента постъпленията в кампанията надхвърлят 6 000 лева. Набирането на средства продължава по банков път на сметката на читалище „Обединение“ в Първа инвестиционна банка.

IBAN - BG 43FINV91501204222439

BIC – FINVBGSF  

Административен контрол на решенията на общинските съвети от област Кърджали

Решения на общински съвети

Прегледай

Национална програма за енергийна ефективност в многофамилните жилищни сгради

Прегледай

Интегрирана информационна система на държавната администрация

Бюлетини

ПРОУЧВАНЕ на потребностите на работодатели от работна сила в област Кърджали

 ПРЕГЛЕДАЙ

Плановe на новообразуваните имоти по §4к от ПЗР на ЗСПЗЗ

 ПРЕГЛЕДАЙ

Информационна брошура за правата на пострадалите от престъпления от Закона за подпомагане и финансов

BG / EN / DE / FR 

Постоянна рубрика „Предложения за подобряване живота на младите хора в област Кърджали” Предложенията си можете да подавате на електронен адрес - v.sefer@kardzhali.org

Сигнали за замърсяване на околната среда (въздух, води, почви, нерегламентирани сметища) можете да подавате от 09:00 до 17:30 ч. всеки работен ден на тел.: 0361/ 6 01 80 или на електронен адрес: i.uzunova@kardzhali.org. Анонимни сигнали не се приемат!

Декларации за публичност на имуществото

Прегледай

Администратор на лични данни

Прегледай