Министър Караниколов: В Кърджали ще има индустриална зона

Публикувана на 09 Юни 2017

„Правителството е последователно в изпълнение на политиките си за развитие на българската икономика и един от основните му приоритети е стопяването на дисбаланса между отделните региони, каза на работна среща с бизнеса в Кърджали ресорният министър Емил Караниколов.

Прочети още...
 

Министърът на енергетиката Теменужка Петкова ще се срещне с рибовъди

Публикувана на 09 Юни 2017

Министърът на енергетиката Теменужка Петкова идва  Кърджали на 12 юни, понеделник, по покана на заместник-председателя на Народното събрание Цвета Караянчева.

Прочети още...
 

Областният управител инспектира ГКПП „Маказа“ на старта на летния сезон

Публикувана на 08 Юни 2017

Областният управител Никола Чанев инспектира ГКПП „Маказа“ и готовността на граничните власти да посрещнат лавинообразното нарастване на пътникопотока на старта на летния туристически сезон.

Прочети още...
 

Министърът на икономиката идва в Кърджали на 9 юни

Публикувана на 07 Юни 2017

Министърът на икономиката Емил Караниколов  ще посети Кърджали в петък, 9 юни, по покана на областния управител Никола Чанев. В 12 часа в зала 301 на областната администрация ще се състои работна среща на министъра с участието на представители на местния бизнес и работодателските организации, на която ще бъдат повдигнати ключови за икономическото развитие на региона въпроси.

Прочети още...
 

Областният управител поздрави миряните на празника Свети дух

Публикувана на 05 Юни 2017

Областният управител Никола Чанев и заместник-председателят на 44-то Народно събрание Цвета Караянчева бяха гости на празника Свети дух, който всяка година събира християни и мюсюлмани край едноименния параклис над Момчилград.

Прочети още...
 

Чанев обеща и осигури фургон за пострадалото семейство от село Вълкович

Публикувана на 05 Юни 2017

Областният управител Никола Чанев изпълни поетия ангажимент и за броени дни успя да осигури фургон за временно настаняване на семейство от джебелското село Вълкович, чиято къща рухна след обилните валежи миналата седмица. Фургонът бе доставен със съдействието на Цвета Караянчева, заместник – председател на Народното събрание и днес бе транспортиран на място със специализирана техника на РД „Пожарна безопасност и защита на населението“.

Прочети още...
 

Министърът на образованието откри реновиран корпус в ПГ по ТХВП „Св.св. Кирил и Методий“ в Момчилград

Публикувана на 02 Юни 2017

Министърът на образованието Красимир Вълчев откри реновиран корпус за практическо обучение по готварство и ресторантьорство в Професионалната гимназия по туризъм и хранително-вкусова промишленост „Св.св. Кирил и Методий“ в Момчилград. Сред гостите на церемонията бе и областният управител Никола Чанев.

Прочети още...
 

На 2 юни - общоградско поклонение за Ботев и ритуал в центъра за военно обучение край Широко поле

Публикувана на 02 Юни 2017

Областният управител Никола Чанев участва в общоградското поклонение в чест на Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България. Венци и цветя в знак на признателност пред Паметника на Освободителите поднесоха народни представители, ръководството на общината и общинският съвет, обмудсманът, военно-патриотични организации, политически партии, културни институции и др.

Прочети още...
 
Административен контрол на решенията на общинските съвети от област Кърджали

Решения на общински съвети

Прегледай

Национална програма за енергийна ефективност в многофамилните жилищни сгради

Прегледай

Интегрирана информационна система на държавната администрация

Бюлетини

Плановe на новообразуваните имоти по §4к от ПЗР на ЗСПЗЗ

 ПРЕГЛЕДАЙ

Информационна брошура за правата на пострадалите от престъпления от Закона за подпомагане и финансов

BG / EN / DE / FR 

Постоянна рубрика „Предложения за подобряване живота на младите хора в област Кърджали” Предложенията си можете да подавате на електронен адрес - v.sefer@kardzhali.org

Сигнали за замърсяване на околната среда (въздух, води, почви, нерегламентирани сметища) можете да подавате от 09:00 до 17:30 ч. всеки работен ден на тел.: 0361/ 6 01 80 или на електронен адрес: i.uzunova@kardzhali.org. Анонимни сигнали не се приемат!

Декларации за публичност на имуществото

Прегледай

Администратор на лични данни

Прегледай