Заместник областният управител Севда Камбурова поздрави организаторите на 19-ия национален тракийски събор „Кърджали 2017“

Публикувана на 17 Юни 2017

 Заместник областният управител Севда Камбурова бе гост на 19-то издание на Националния тракийски събор „Кърджали 2017“, който се проведе днес в парк „Простор“. 

Прочети още...
 

Никола Чанев се срещна с префекта на Източна Македония и Тракия

Публикувана на 16 Юни 2017

Областният управител Никола Чанев е на посещение в съседна Гърция. Тази сутрин в Комотини  той се срещна с областния управител на регион Източна Македония и Тракия Христос Метиoс.

Прочети още...
 

Никола Чанев ще ръководи Регионалния съвет за развитие на Южен Централен район през второто полугодие на 2017-та

Публикувана на 15 Юни 2017

По предложение на областния управител Никола Чанев, който ще  ръководи Регионалния съвет за развитие и Регионалния координационен комитет на Южен централен район /ЮЦР/  през второто полугодие на 2017 г, за заместник-председател  на Съвета бе избран кметът на Кърджали Хасан Азис.

Прочети още...
 

В Смолян ще заседава Регионалният съвет за развитие

Публикувана на 14 Юни 2017

Регионалният съвет за развитие и Регионалният координационен комитет на Южен централен район /ЮЦР/ ще заседават утре в Смолян под председателството на областния управител Недялко Славов. Във форума ще участва и областният управител на Кърджали Никола Чанев.  

Сред гостите ще бъдат още Ивайло Иванов -заместник-министър на труда и социалната политика, представители на министерства, областните управители на областите на Пловдив, Пазарджик и Хасково, кметове и представители на общините от ЮЦР, синдикални и браншови организации, експерти от ВУЗ-ове и професионални гимназии, представители на управляващите органи на оперативните програми, съфинансирани от фондовете на ЕС и НПО.

Прочети още...
 

Честват 180-та годишнина от рождението на Апостола с национална колоездачна обиколка

Публикувана на 14 Юни 2017

Областна администрация Ловеч ще отбележи 180-та годишнина от рождението на Апостола с Колоездачна обиколка на национално ниво за купата „Васил Левски“ . Тя ще се проведе на 16 и 17 юли на територията на общините Карлово, Троян и Ловеч по маршрут, свързан със знакови места от революционната дейност на Апостола.

Прочети още...
 

Областният управител разпореди мерки за контрол на трафика в пиковия сезон

Публикувана на 13 Юни 2017

Областният управител Никола Чанев разговаря с директора на ОД на МВР старши комисар Венцислав Момчилов във връзка с рязкото увеличаване на транзитния трафик през Кърджали в началото на лятото.

Прочети още...
 

В началото на 2018 г ще стартира строителството на интерконектора за пренос на природен газ България – Гърция

Публикувана на 12 Юни 2017

До края на годината трябва да бъде проведена обществената поръчка за изпълнител на интерконекторната връзка България – Гърция, а през първото тримесечие на 2018 г да стартира строителството. 

Прочети още...
 

Теменужка Петкова: Ще намерим баланс между интересите на държавата и рибовъдния бранш

Публикувана на 12 Юни 2017

Министърът на енергетиката Теменужка Петкова и изпълнителният директор на НЕК инж.Петър Илиев посетиха садковите стопанства на яз.„Кърджали“, които са най-големите производители на черен хайвер в света.

Прочети още...
 
Административен контрол на решенията на общинските съвети от област Кърджали

Решения на общински съвети

Прегледай

Национална програма за енергийна ефективност в многофамилните жилищни сгради

Прегледай

Интегрирана информационна система на държавната администрация

Бюлетини

Плановe на новообразуваните имоти по §4к от ПЗР на ЗСПЗЗ

 ПРЕГЛЕДАЙ

Информационна брошура за правата на пострадалите от престъпления от Закона за подпомагане и финансов

BG / EN / DE / FR 

Постоянна рубрика „Предложения за подобряване живота на младите хора в област Кърджали” Предложенията си можете да подавате на електронен адрес - v.sefer@kardzhali.org

Сигнали за замърсяване на околната среда (въздух, води, почви, нерегламентирани сметища) можете да подавате от 09:00 до 17:30 ч. всеки работен ден на тел.: 0361/ 6 01 80 или на електронен адрес: i.uzunova@kardzhali.org. Анонимни сигнали не се приемат!

Декларации за публичност на имуществото

Прегледай

Администратор на лични данни

Прегледай